Hudløst ærlige interviews til K-Nyt 2 - Kontinensforeningen - om FindToilet app

Af Kristian Bang Larsen, Redaktionen.dk - Foto: Thomas Sjørup, Redaktionen.dk

Har fået tilladelse af Kontinensforeningen til at bringe disse to artikler i pdf til glæde for alle.

Inkontinens rammer hver 10. person mellem 5 år og 90+

Pdf-Artikel i K-Nyt 2 "Kampen for at finde toiletterne"og min årelange kamp for at få disse toiletdata, som er blevet min livsopgave. Der findes nu både Android og iPhone apps. Andre kan bruge mit online map indtil yderligere versioner er programmeret.

Citat:
Pengene og flere til af egen lomme er siden brugt på udviklingen af en brugbar hjemmeside og app’en i samarbejde med blandt andet en engelsk programmør og en ung dansk app-udvikler. Løsningen bygger på Google Maps og er bygget i programmet Drupal, som Tine Müller har lært sig til lejligheden. ’Det har været et kæmpe arbejde,’ siger hun...

 

Pdf-Artikel online K-Nyt Xtra "Der mangler offentlige toiletter" og om min egen inkontinens, som var grunden til at jeg overhovedet startede projektet.
Håber at jeg ved at stå ærligt frem kan få andre ligesindede til at fortælle deres historie, så folk kan blive klar over at de ikke er alene med dette problem. Inkontinens rammer hver 10. person mellem 5 år og 90+.

Citat:
'Man skulle oprette nogle flere toiletter, og lade dem være bemandede, så de blev holdt rene og sikre. Der burde også opstilles flere toiletter på stationerne - og gerne på perronerne eller allerhelst i togene,’ siger Tine Müller, der i dag kan holde tissetrangen nogenlunde i ro med blæredæmpende medicin - heldigvis, for hun oplever, at der bliver færre og færre offentlige toiletter. Både kommuner og DSB sparer toiletterne væk, og på cafeer og restaurationer må toiletterne kun bruges af kunder...

Yderligere info om findtoilet.dk samt faktaoplysninger om min inkontinens - journalister m.fl. inden interview